Katakan saja kau suka

Thursday, April 21, 2011

Hari tu telefon teman tapi mesra. Sampai panas telinga kita bercerita,  lenguh leher kita sebab kita borak sambil senget sebelah kepala. Sib baik blh tegak balik. Kalau tak leh tegak .. OKU la ai sekejap u. Dia cakap "Hei beb .. i enjoy reading your blog. Aku sukalah". Hmmm ... kembang la ai sekejap masa tu. Pastu ai jwb camni "Kalo suka, dtg dan baca lah lagi. Kot la boleh buat ko tersenyum saat hati berduka lara, dapat ai sikit pahala*kalau ada*hihi .."


Baru-baru ni pulak dpt sms dari Isteri seorg blogger popular. Blogger tu tersgtlah popular tp isterinya low profile dan penyegan sgt-sgt. Blogger popular ni ala-ala Rosyam Noor .. sokmo rahsiakan identiti isteri. Molek sgt la tu. Ai sokong 100%  sbb ai pun camtu ~ "kedekut suami". Hihi. 


SMS dia camni ~ "Kehadapan KC yg disygi. Merujuk kpd entry terbaru anda, telah berjaya membuatkan saya hilang stress kerja arini" Kahkahkah ..  mcm 'official letter' SMS dia. Ai tau la u Oppicer!! Hihi. Dia kata .. dia kena sorok muka blkg komputer sbb dia baca blog ai sambil senyum sorang2. La .. pe slhnya senyum sorang-sorang dik. Comel apa. Hihi ..


Bagus kan org camni. Tak ego. Dia tak kesah luah apa yg dia rasa. Sebenarnya itu yg terbaik. Luahkan saja apa yg kita rasa asalkan kita jujur, ikhlas dan kena pada cara dan tempatnya. Baru la tak terseksa jiwa raga. So pasni buat sapa-sapa yg belum mula .. pe kata ucapkan AILEBIU or AI LIKE U ari-ari kat kesayangan kita. Biar dia ingat dan rasa sampai bila-bila. Harap-harap live happily ever after. Hihi ..

You Might Also Like

40 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here