Tuesday, April 26, 2011

KEJORA DAN BINTANG

Dah terjebak, tak leh pulak nak patah balik. Sinetron Kejora dan Bintang ni bakal berakhir tak lama lagi dan akan digantikan dengan Sinetron lain pulak. Tak nak follow .. nanti kita susah. Hihi ..

Sapa tengok Sinetron ni? Jom kongsi cerita. Dalam banyak-banyak watak dan pelakon Sinetron ni kan, sapa yang korang paling suka? Kita suka watak Baim Wong. Tang lakonan pun kita suka lakonan Baim Wong jugak. Watak' Erlangga' cucu kepada Usahawan berjaya yang asalnya bongkak dan sombong akhirnya berubah menjadi seorang yang pemurah, baik hati dan rendah diri hanya kerana "Kuasa Cinta". Hmmmm .. Indah kan cinta? Agak-agak ada tak orang camni di alam realiti?

19 comments:

♥MiKa FasHa♥ said...

memang beginilah lumrahnya...sekali tgk terus terpedaya..nasib baik skg demam sinetron dah berkurangan...

Peri PiA said...

suke intan,rado hihi

xfollow sgt pon

aqishah said...

kita suke kejora , bintang, erlangga, mama kartika, anantha, lena, fitra, nenek erlangga dan pak ryan,.. hihihiiii layanzzzz jer... mmg best arr cite nih.. sayang nak abis daaa... huk huk huk.. yg terbaru tak tau best ke tak kan...

Mummy Irish@honey said...

sakit ati tgk! tpi ble dh tgk, xleh miss..tv asyik pgl2 suh tgk...wakkakakakka..

Woofer Storm said...

tak tgk la sis..so tak tahu apa2 ni.hehee

munna said...

kak chik munna mmg dah lama x lyn sinetron takut terjebak punya hal nanti susah... klu terlepas satu eps. mulalh x snang duduk di buatnya

alexa yussida said...

macam mama saya..suka gile sinetron..satu hari 4-5 sinetron die layan..pastu wiken marathon plak..kalo terlepas snggup tgk mlm punye ulangan..sabo jela...huuu:)

eelobor said...

huhuhu, tengok tajuk tadi, ingatkan lagu kumpulan search

Mamaleesya said...

mar sukeeee banget...kdg2 kalo ulangan pukul 1 pagi atau ari sabtu tu mar tgk sekali lagi. Ending die mar dah tau dah, mar tgk kat youtube hehe

azzey said...

My princess pon sker sgt citer nih. kdg2 spi bergaduh ngan saya berebut channel....hi3..

My Little Diary said...

sinetron ni berantu... taknak tgk.. takut!!!
sekali dah tgk, takleh tinggal.. huhu

cik bahulu oren said...

heehee..kdg2 geram je tngok cite ni
tp tngok jgk ;p

sarah-najwan said...

hehe..ambo doh tgk finale dia dale utiub..

ambo paling suko watak janet/mok dio/minah...sebabnya cerdik..

tapi stendedlah drama ni..hero heroin kalah dulu..menang kendian..

kdg2 tgk KB ni geram je dkt kejora tu..lurus sgt..

ambo pom tgk sokmo..xpenah miss..sor lagi sejuta cinta marshanda pun ambo layan..hehe

!eNa PnG said...

kak chik.... ina memang dah terjebak pon....:)

qemaishak said...

xlayan sinetron ni kakchik sebab lambat nau mau habis hehe

risa said...

kak...saye kalo jebak terjebak ni biasa masa confinement ler..habis semua citer saye tengok..kalo idak harapkan citer kol 7 kat tv3 je lah

diana said...

tak pernah tengok walau kita ni dok umah je..
heheh..
kurang minat kot..:)

Suara Kalbu said...

Aisyemannn..akak pun sangkut dgn citer ni jugak ke ?

Kat opis ida ni , depa siap open table lagi duk citer pasal citer ni tapi ida dengar melopong je la sebab tak pernah tengok pun walaupun ada Astro kat umah huhuhu

fazRina said...

haha..sy pon da terjebak tgk cite ni..Benci sgt2 dgn JANET,HANIFAH & MINAH..ada ke org jahat sgt mcm ni kat dunia.