Thursday, April 21, 2011

Rindu

Tetiba rindu. Rindu kat kawan-kawan sekolah. Rindu jugak kat kak Yati yg dah pindah jauh ke Beranang. Rindu kat kawan-kawan blogger yang dah pernah jumpa dan bertentang mata. Tetiba rindu kat semua .. Mama, Abah, Adik Beradik. Tapi tu la ..kebizian membuatkan aku tak da masa nak fikir dan 'feeling-feeling'. That's y i under control.

Bizi sgt aku sepanjang April ni - Padat sungguh jadual dengan Agenda menuntut ilmu tiap Sahtu dan Ahad sampaikan masa utk diri sendiri pun hampir tak ada.  Penat?? Hmmm .... Tipu la kalau kata tak penat. Minggu ni last class. Pasni, mesti rindu kat kwn-kwn. Pastu pasni ada la waktu terluang utk keluarga dan diri sendiri. Eh .. "Graduation Night" nanti kita buat kat mana ye cikgu?? Hishhhhh .. mcm la Cikgu Najwa dengar!! hahaha ..

10 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak chik..atie pon rindu nk singgah sini...rindu nk baca celoteh kak chik...tp masa amat cemburu pada atie..xsempat2 nk singgah2 kat sini.akak sihat???(hikhik..baru nk tanya)

forever love said...

nty jumpe ye.. rindu kakchik gak

risa said...

perasaan ni memang ada kan..one time in the blue moon...emmm tetiba rasa nak balik zaman silam..kan kan kan
saye rindu masa anak kecik2

Peri PiA said...

rindu-rinduan

AngahSayang2314 said...

rindu ye...angah pun rindu gak ngan kc

eliyaezlinalias said...

windu ngn kc gaks!

makdara TERdiva said...

samala KC, perasaan rindu2an takleh di layan sgt! nnti nak buat kerja pun sangkut..adeh!!!

sarah-najwan said...

ambo pom rindu demo
seb baik ambo nok join blogger kuantan 1 mei ni..ehhehee

azzey said...

kat saya rindu ke?

Alin Marlini said...

rindu kat Alin tak? Alin pun kat Kak Chik..dah lama nak ngadap blog..bz teramat sgt minggu ni..