Wednesday, April 27, 2011

Kotak cantek dari Kakak cantek

Hmmm .. semlm dpt Kotak cantek dari Kakak Cantek. Teruja tengok kotak cinta yang merah menyala ni. Ooo .. ada yang bertanya tentang Model 80an ni kat saya. Ha ah .. Kitorang memang berkwn baik. Bermula dari dijemput ke Majlis Harijadi Hanis Zalikha, pastu kitorang terus rapat dan mesra. Senang berkwn dengan dia .. kecuali .. Jgn SMS!! Entah bila la dia jwb sebab dia sokmo bizi.

Cantek, kan ..

Nak tengok apa di dalam??
Jeng .. jeng .. jeng ..
*
*
*

Red velvet  cupcake dari Kak Nani. Seriously, Red velvet Kak Nani adalah antara yg terbaik yg saya dah cuba. Bkn sebab dia kwn saya tp sebab memang sedap dan best. Tak percaya? Cuba order. Gerenti tak menyesal punya. Hihi.

Nak tau cerita tentang kami lagi? Boleh la baca kat sini .. sinisini dan banyak lagi sebenarnya dalam belog ni. Kalo rajin, cari la sendiri. Hihi ..


26 comments:

sweet stalker said...

alahai comel nye kotak tu. cupcake tu pun nampak best. huuu :)

Suara Kalbu said...

Kotak dan kek sama comel. Tuan yang beri tu comel.. yang upload entry ni pun comel jugak hihihi

Ardini Humaira said...

whoaaaaaaaaaaa comel bangat! :)


p/s:
KC... berkenaan dengan VCO tu ^___^

Merah: VCO Softgel RM37 (bentuk softgel/capsule)

Biru: VCO Liquid RM37 (jenis liquid)

Kuning: Catalyst Collagen RM57 (collagen)


softgel dengan liquid sama khasiatnya.. kalau collagen lebih ke arah kecantikan :)

AngahSayang2314 said...

RVC sedapnyerrrrrrrrrrr ohh tidakkkkk

Daddy Ziyyad said...

cupcake yg cantik..

kotaknya pun cantik....

boleh buat bekas letak macaroon lah pulak lepas ni...hehehe

Hanis Azla said...

bestnya ada kawan cantik yang baik hati lagi pandai buat kek sedap macam tu.. beruntungnya akak..

Adinda Amy Sensei said...

comel-comel..hehe..


p/s: kakchik, nape ckp takleh komen kat blog saya? tak faham

Qaseh dalia adelia said...

COMEL KOTAK TU LOVE2 LAGI .. HEHE

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kotak cantek dari kakak cantek kepada kakak cantek..dan huloq sket kt saya yg x cantek nih..heheh

Miss b said...

saya suka kek choc dia. sedap! ade flavor strawbery.

serius mmg sedap!

eliyaezlinalias said...

herks! cake!
*pingsan*

Ardini Humaira said...

kc.. ni email dni --->
amni_shiro@yahoo.com

:)

OreO HitaM said...

Pinjam bekas cup cake tuh...nak hantaq hati i kat Lisa Surihani

Cerita Saya, said...

jadi lapar balik

diana said...

bekas pun cantik..
apetah lagi isi dalam nye..
heheheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kotak yg cantek...isi yg menarik....

::Budak Degil:: said...

pergghhh!..untung la kan kak...eheheheh.. teringat kotak, hadiah dari bulan bak kate aiman, yg akak bg mase 1st date kite dulu..ehehehe

Izan Ishak said...

sedapnya kc...dah lah kek tu nampak sangat menawan, kotaknya pun sangatlah gojes!!!

munna said...

alahai bestnya makan kek yg tgh hot di pasaran tu... kakak chantek tu dah la chantek pandai pula buat kek dan biskut...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedapnyer....nak juga...

Peri PiA said...

ok,sgt jeles ok

mesti kc ikut jln belakang gi umah model 80 an,dekat kan? hihi

pia xtau jln tu,cume tau jer

ct N honey said...

kalau order mmg dpt bekasnya sekali ke?

Ct Arina said...

kc bekawan dgn org best2 je.. segan rina nk bekawan dgn kc T_T

alinac lover said...

jeles nya :( xpernah makan

azila said...

kc..zla pon ader kotak ni, pemberian dr 'rumet' tika bercinta dulu...dr famous amos kan?heheh

risa said...

dah sebulan tak makan kek neh...ish ish ish murah rejeki betul kakakcantek neg...petang kang nak cari lah...dapat voucher the king's
hehehe