Sunday, April 24, 2011

'Dating' dgn Kakak Cantek lagi ..

Jumpa kakak cantek lagi. Janji pukul 7:30  kat rumah dia tapi jam 8:00 malam Sabtu tu baru kita sampai. Sib baik Kak Nani pun ada 'delay' sikit. So, tak la rasa bersalah sgt.

Liana dan Kak Nani sedang tengok-tengok .. pikir-pikir ..

Sub Bodigad ai ambek gambar kita. Sgt blurr la without flash. Jejaka handsom macho tu ialah Rizal ~ 'one of my fren' yg bersentuhan emas. Dia boleh merubah rupa kita yg comot kepada comel, cantek dan menawan. Hihi

Liana, Kak Nani, Allisya, Rizal dan Jazz. Seronok jumpa diaorg. Riuh dan kecoh!! Byk idea dpt kat sini. Tenggsss a lot friend. InsyaAllah kita akan ber 'dating' di sini lagi.

Dari Butik Rizal dan Jazz di Kajang pun dah dkt 10:00 malam, on the way back kita dinner kat USJ. Sebelum ni kita biasa kuar berdua dgn Kak Nani je, kali ni disertai Aiman dan Liana dan Allisya pulak. Riuh rendah gak la kereta kita.  Mcm-mcm cerita, mcm-mcm lawak. Alahai .. teringat-ingat kat Melur. Kak Nani .. when next? Nak gi sendiri takut sesat. Ella ni, ada masa-masanya 'buta kawasan'. Hihi.

25 comments:

Tasha said...

buta kawasan ek...... g butik pengantin.... sape nak kawin tu?

Bulan said...

uwaa.mmg cantik kakak tue..awet muda

risa said...

dah lama tak panggil kakchik kakak cantik!! hehehe suke nama tu..sweet

Adinda Amy Sensei said...

ohhh kakak cantik memang cantik..tapi kakchik lagi cantik....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah bestnya...dpt jumpa kakak cantek...

nurayunni said...

da nk kawen...waahh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak chik...semua muka happy jer..!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

buta kawasan?segamat akak buta tak kak?huhu.jmp adik nnt ye kak

Ati Masrif said...

best dapat jumpa kak nani

ati ni teringin sgt nak order
kek coklat kak nani tu for my
anniversary nx saturday tapi
takut sesat bila pi rmh dia

senang tak nk jumpa rmh dia ...ella?

MamaYatie said...

kc, bila lagi nak tunjuk skill baru tur..duk tunggu nih..hihihi

diana said...

sukanye pi butik pengantin..
agak2 kalau pi cuba2 baju depa marah tak..
padhal kita dah kawen...
hehehhe

Piasara said...

"ohh kc..jadi ini laa aktiviti yg korang buat tu?saya suka la tgk kakak cantik tu..walaupon ank2 dara dah besar2..dia still nmpak muda jer...kc pun sama gak,suka tgk uolls.."

Myra Jay said...

Bestnye kalau berjaya merubah muka dari comot ke cantik.. I Liiiiike :)

Isteri Encek Bard said...

cantik yer kak nani KC.. KC pun cantik jugak

AngahSayang2314 said...

wahh sempat berdating2 yer

YanaMIB said...

wah wah wes..best tu melepak dgn aunty cantek..hehe..bila nk jmpe sy lak kakchik?? =P

munna said...

patutlah anak cantik.. mama dia pun cantik sgt....

qemaishak said...

memang nampak muda je kak nani tu kan..butik tu kat kajang ke kakchik?area mana ek?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kak cik dan kak nanie dua² pon kakak cantek..sy jer buruk..

NaniRostam said...

assalamualaikum semua....

tu nak carikan liana baju sewa pen gantin dowh...

so kena merayap sana sini ...nak yang cantik....tapi nak yang murah...

biasalah mak pengantin yang tak bersedia dari segi fainensyel....anak kata nak kawin lagi 5 6 tahun...tup-tup lagi 5 6 bulan lagi...haru..

tengs ella sebab sanggup luangkan masa teman kami meronda boutique pengantin.

Miza Yusof said...

bestnya berdatin dengan aunty cantik :D

Peri PiA said...

kc memang kwn baik dgn model 80 an ek? :)

alinac lover said...

semua lawa2~

Ct Arina said...

bestnye dpt join skali..huhu

azzey said...

dtg kajang ye kc? nape tak kal..klu tak leh jumpa...:)