Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hip Kong lah!!

Kelas Hip Hop petang tadi dah mcm kelas Hip Kong sebab kebanyakan yang datang sume 1st timer. So, mcm King kong menari Hip Hop. Hahaha .. Bunga tarian dah cantek .. Mr. Sunny the leader very hensem ooo dan ada iras-iras Mr. Korea. Wahhh .. sempat lagi cuci mata. Opss .. dnt worry, aku masih berpijak di bumi nyata .. kenyit mata pun sumpah tak buat tadi. Hihi ..

Step dah cantek .. attitude pulak tak da. Eleh .. mokcik umur 38 tahun ada hati nak joget Hip Hop .. patut ko ni joget Zapin je Ella .. tu la pasal nampak macam King Kong!! Hihi .. Ramai yang sambung kat Cycling Studio tadi tapi aku kena 'chaooo' secepat yang mungkin. Dia ni dah menunggu. Kalau petang tadi mamanya pegi belajar, malam tadi giliran dia pulak. Hidup kena la pandai bahagi-bahagikan masa, kan. Barulah bahagia. Hihi ..


17 comments:

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

wah kak..hip hop g2..
meh dtg melaka..kita dondag sayag jap...hehe
melaka maju 2011..hihi

ghost writer said...

biar betul kak leh buat tarian hip hop..?peh!meskipun minat genre hip hop tapi tak pernah satu step pon boleh saya buat...

Cempakamelati said...

Betul tu..kita kena pandai bahagi-bahagikan masa. Saya lak, hangat-hangat taik ayam jer nak exercise...he he.

alinac lover said...

adeh hip hop ya kak~

cayalah!

sumanje said...

salam kenal dari sumanje

Jemput singgah sini...

Thanks....
~~Sumanje

Ct Arina said...

uyohhhhhh kc menari hip hop! makin selim r kc pas ni. jelesnyeeeee

Uncle Lee said...

Hi Kakcik, okay, now we know why you join that class, ha ha.
Nothing like good looking teachers to improve the blood circulation or exercise the eyes, kan?
Have fun....and keep a song in your heart.
Lee.
ps, your mention of King Kong brings to mind...the joke, "a wise monkey never monkey with another monkey's monkey unless he's King Kong". Ha ha.

missSenget said...

waaah kakchik...

hekhek...kagum~

MamaEma said...

wah kak..mcm nak bernari bercanda...hehehe

kc balik kelantan ke?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2011/03/terima-kasih-kakchik.html

eqbalzack said...

yea! octopus tu mmg fav saya kak chik...
kalau makan sushi mmg pilih yg tu...

N@di@ said...

ehh nadia bawu tahu aiman pun ade blog hohoho ^__^

kakchik@ella said...

@Siti Nur Fatimah, jom dondang sayang. hihi

kakchik@ella said...

@ghostwriter, btl dik. step dia mudah dn senang tp kc kurang 'attitude' dik. hihi

kakchik@ella said...

@Cempakamelati,hihihi

kakchik@ella said...

@alinac, sila percaya. hihi

azzey said...

Jom kita ber hip kong lagi kc..heh3..