Yang berat .. yang ringan dan berkhasiat

Monday, March 28, 2011

Banyak-banyak entry .. banyak-banyak blog .. yang masak-masak dan makan-makan jugak yang best. Tu pasal aku suka layan blog Mat Gebu, blog Kak Ummi dan blog-blog lain yang ada gambar makanan dan resepi .. termasuk la blog aku. Eh .. silap. Sendiri layan blog sendiri .. tu namanya syok sendiri Ella oi!! Hihihi .. Maafkan aku .. kebiolan dan ke ting tong an aku telah membuatkan aku merapu pagi-pagi camni. Hihi ..

Orange + Red apple juice without ice and sugar.
Very healthy .. berkhasiat!!

Butter cake with mixed fruit dan Chocolate Almond Brownies. Dua-dua berat dari segi kalori tapi ringan dari segi 'kg'. Hihi ..

Bread with mushroom soup dan Steak entah apa ke nama. Bukan aku punya .. tu pasal i tak tau u. Sorry .. Berat betul hidangan dia ni eh??

Yang ni aku punya ~ Grilled salmon memang sokmo pilihan hati lah. Yang ni ringan dan berkhasiat. Makan lah ikan kerana ia baik utk kesihatan. Jom tiap-tiap hari kita makan ikan.  Eh .. sempat lagi ajak u ols jaga kesihatan. Hihi ..

I got good news. Tak sangka .. pagi ni dapat good news. Alhamdulillah .. rezeki. 


You Might Also Like

23 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail