Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jemputan Hujung Minggu

Sungguh lah banyak Jemputan yang diterima hujung minggu ni. Hari ni je ada jemputan minum pagi di Sri Hartamas, kenduri kawin di Kg. Pandan, kenduri kesyukuran di Sg. Buloh. Hmmmm .. menarik, kan. Selagi kita dijemput, selagi itu lah kita diingati. So, redha, rela dan redah aje lah. Moga perjalanan dan urusan kita dipermudahkan hari ini. Amin.

Selamat Berhujung Minggu, korang.

14 comments:

alinac lover said...

slamat hujung minggu kak ella :)

Mama Kembar 3 said...

bestnya nak pi makan kenduri... i luvvvv nasik kenduri... tp kengkawan ramai dah kawin so dah jarang dpt jemputan dah. Tunggu k chik jemput kenduri biggiemonster nanti lah hehehe ;-)

Adinda Amy Sensei said...

hari makan-makan seduniaaaa...hehe

qemaishak said...

selamat berhujung minggu kakchik..
hari ni satu hari makan nasi kenduri la ye hehe

Woofer Storm said...

bgusnya kak chik.nak pergi gak..heheee

ardinihumaira said...

selamat berhujung minggu KC :)

Izan Ishak said...

izan pun takde ke mana2 hari ni kakchik...nak setelkan barang2 kecik2 lagi yg blm diambik kat umah lama~

nisa said...

Huhu..time cuti skolah dapur mmg xberasap...kenduri sajo..huhuh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah penuh aktiviti hujung minggu u sis....enjoy ur holiday k...

*rindu sama u la sis....*

diana said...

masa untuk makan free sudah tiba..
heheeh...kita suka pi kenduri kawen..
meriah..:p

Scarlett O'Hara said...

Time macam tu barulah ada peluang jumpa sedara mara atau kawan2 lama.Tapi yang tak bestnya diet hanyut!!

Qaseh dalia adelia said...

wah hartamas ..hehe nak ikut leh makan free hik2

munna said...

waduh! penuh time table kakchik hari ini... munna duduk rumah je weekend ni... nak packing barg nak cuti2 m'sia isnin ni

CIK TOM said...

slmt hujung minggu akak sayam...