Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sabtu semalam ..

Sabtu semalam hari kerja. so, ke opis mcm biasa la kita. Ingatkan kerja tak banyak, boleh la bersantaian. Mimpi rupanya aku. Dah petang baru aku dapat meninggalkan ofis utk pulang ke rumah. Dalam perjalanan dok congak-congak .. fikir-fikir ... kira-kira ..sudahnya??? Alahai .. ada 5 surat lagi yg menunggu sentuhan jari-jari halusku. Hmmmm .. Incometax company belum usik lagi. Dateline 31 hb ni. Kalau difikir-fikirkan, tension lah. Takkan nak tido kat opis kot?? Takkan nak duk kat opis sampai malam?? Mind and body is a living cell. They need rest too. Tak leh over. Hmmm .. pelan-pelan la buat kerja.

Muka penat org kerja ari Sabtu. Pucat muka aku, kan??

Walau penat minda dan kudrat, bila sampai rumah .. tengok muka kesayangan .. hilang penat berganti semangat. So, malam semalam kami pergi menjejak  bintang. Seronok sangat. Eh .. kitorang bukan gi cucuk langit (clubbing) tau. Kita gi tengok bintang lain lah. Nanti-nanti la updet. Hihi ..


31 comments:

echah mashuri said...

xpe2.rehat2 ek sis;p
jgn over2 keje.xkemana pun keje tuh.hehhehe

kak ina kl (2) said...

aduhai bila baca N3 psl senaman tu..takut gak ek ..macam susah ajer..kalau ada gambar lagi best


happynya mereka semua kat majlis harijadi budak handsome tu.

kakchik@ella said...

echah mahsuri,, tengss adik.

kakchik@ella said...

kak ina, susah dan sakit yg teramat. bak kata org putih .. No pain, no gain. tapi lama2 ella dah biasa kak. nnt ella upload gambar eh.

majlis budak hensem tu best sgt kak. Cool, tenang dan bahagia .. mcm tuan dan puan rmh dia jugak.

forever love said...

atq pun keje gak semalam.. tp xdela tension..hihi

Miza Yusof said...

kerja-kerja jugak jangan sampai abaikan kesihatan diri ye KC :) Eh, KC tengok bintang apa tu.

kalau bintang kat langit, miza pun suka tengok. rasa tenang je lepas tu mulalah sakit tengkuk. hihi

::Budak Degil:: said...

superwoman katekan... :)

alinac lover said...

akak p mana? ce citer hehhe~

kak meh tgk wajah baru blog yong~

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kesian dia..penat keje..gi tgk bintang apa tu?

logorithm said...

Hmmm... jejak bintang aper ye agaknya?

munna said...

aduh...kc kerja juga ye hari sabtu... tak sabar nak tgk bintang apa tu?

kakchik@ella said...

atiq, elok la tu. dnt stress2 nnt cepat tua mcm akak. hihi ..

MamaEma said...

jejak bintang jer ke..bulan tak mahu..huhuhu

MamaEma said...

jejak bintang jer ke..bulan tak mahu..huhuhu

makdara TERdiva said...

pegi tengok anak bulan ke KC? hehe!

risa said...

kakchik u have ur own natural beauty lah...look sweet je..saye ni kalo tak mekap..dah macam muka mayat baru bangun dari kubur..ekekeke

-Sara- said...

wah kakchik! kemain pegi gym! bestnyaaa! slim lah kakchik pasni! sara gak makin tombam ni haa! hehe :P

ardinihumaira said...

semalam dni ado kelas hehehe

ardinihumaira said...

semalam dni ado kelas hehehe

kakchik@ella said...

miza, merenung bintang d kala mlm pekat adalah terbaik kan dik ..

kakchik@ella said...

Budakdegil, superwoman pun mesti dpt cukup rehat tau ..

kakchik@ella said...

alinac lover, nnt akak cite. tungguuu

kakchik@ella said...

Rina @ Cik betty, tunggu n3 eh. hihi

kakchik@ella said...

logorithm, 1 of the stars la. later i let u know. hihi

kakchik@ella said...

MamaEma, sygnya bulan tak temankan bintang mlm tu. sedih.

kakchik@ella said...

munna, yup, kc keja ari sabtu. dr dulu mmg camtu.

kakchik@ella said...

mdt, bkn anak lagi dah!! hihihi

kakchik@ella said...

risa, cantek ke?? anugerah Allah. kitakan ciptaan Dia yg paling indah dn sempurna. Alhamdulillah ..

kakchik@ella said...

Sara, not too late fr u to start dear.

kakchik@ella said...

ardini, wah .. dni pn bz semlm ye.

azzey said...

muka penat pon tetap npk lawa..:)