Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Penat yang sangat berbaloi

Hari ke 3 untuk satu perjalanan yang panjang, aktiviti yang padat, jalanraya yang sesak dan cuaca yang basah dan dingin sambil ditemani orang-orang tersayang ~ Memenatkan tapi sangat berbaloi.

Masih berada di negeri Pantai Timur bersama keluarga tersayang. Thanks to the hotel yang ada 'In-house WiFi'. Maka tidak perlu lah aku mengupdet dari henfon yang berskrin kecil. Terkial-kial aku beb.  Cuaca hari ini adalah 'superb' dibandingkan semalam di mana hujan turun mencurah-curah tanpa henti sehingga kami terpaksa menseksikan diri mengangkat kain mengharung banjir.  Auwww .. Hihi .. But seriously, it's fun. Seronok beb main air ramai-ramai.

I have a lot of beautiful photos to be shared here. Tapi nanti-nanti dulu la ye. Kepenatan tahap maksima ni. 


11 comments:

-telordibasuh- said...

hehe...hmm smpt lagi KC update dalam kepenatan heheh..cool

logorithm said...

Somehow I terbayangkan aksi Sinchan ngan cikgunya...

Hmmm....

Jank said...

kakchik ni penat bila dia takde kerja, bila ada kerja dia kuat sangat lak hehhe

Woofer Storm said...

memang cool pun kak chik,kalau sy pnat,tdo je la memanjang...heheee

Daddy Ziyyad said...

kat mana banjir tu?

toyolkiut said...

wah..
main banjir..
best gak tu..
slmt bcuti kakchik..

cik ubi said...

pantai timur?..trrganu ke?..

norh said...

penat tapi gumbira..takpe.. :)

::Budak Degil:: said...

oh..hotel pnye wifi ke..ingat akak pakai beruk tu..ahaha

AngahSayang2314 said...

mesti letih kan???

azzey said...

Percutian yg berbaloi ye KC...