Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Operasi mengetatkan perut.

Operasi mengetatkan perut sedang berjalan. Pasni kalau nmpak perut i kembang kembung u ols buat tak tau je la ye. Disini aku asyik dijamu makanan tempatan yg sedap dan lazat oleh mokcik dan pokcik kesayangan, sampai 'terik-terik' perut aku. Hihi ... OK lah, tengah cari keropok lekor paling sedap ni. Aik ?? MAKAN ... MAKAN ... MAKAN je la keja aku kat sini.

9 comments:

Gimi said...

Takpe, pasni kita g joqing...

Anna said...

Salam kak chik,

Sorry interframe kat sini pulak. Terima kasih sbb follow blog saya yg tak seberapa tu. Saya tak buat delivery kak chik, kalau nak order snicker cheese cake tu memang kena ambik kat kajang atau paling tidak kena janji lah nak jumpa kat memana.

Tq, I follow you too.

Puan Kutu said...

sedapnya kopok leko.my peberet!!

diana said...

asik makan je kan..
sampai nak update pun tak larat dah..
sikit je taip nye..
hahahah

munna said...

wah! kakchik tak payah tahan perut pun... munna tgk makan banyak pun tetap mantain je body

::Budak Degil:: said...

sempat update blog lg di kampung ye kak..cayalah beruk akak tu..huhu

Ct Arina said...

kat kelantan mmg x leh nk bediet la kc.. nex week rina nk g kelantan gak! ehe^^

cik bahulu oren said...

kopok lekor sdp
yg terbaek dr pntai timur je
hehehee

azzey said...

Klu blk kpg mmg x leh nak fikir diet