Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dia cakap 'Saya macam dia .. dia dan dia'

Haih .. mcm-mcm org panggil kita. Ada yang cakap muka kita cam Zarina Zainuddin. Pastu ada yg ckp kita mcm Linda Onn. Pastu Nor Khiriyah pulak. Baru-baru ni ada yg ckp kita mcm Pojiah Latip. Aduhai .... tetiba je i ter feeling glamour. Perasan!! Haha .. Nampaknya sekarang dah tak boleh panggil pelanduk dua serupa lagi. In my case dah 4 serupa beb!!


Kenal dak blogger yang selalu merasakan something tu?? Eqbalzack, the intelligent blogger yang tengah buat PhD .. well, i guess everyone know him especially if you are a blogger. Kalo ada sesiapa yg tak kenal dia, sila tutup muka sekarang, malu weih .. org lama tu. Hihi .. He's one of my follower. Eh  .. we follow each other actually. Eqbal, u owe me an entry about 100 plus. Jangan lupa ye. Kakchik tunggu. Hihi .. 

Baru-baru ni dia ckp muka i macam Fauziah Latiff. I think he's the second person who quote this. B4 this pun ada sorang .. i cant remember who .. Cuba tengok komen eqbalzack ni:-


eqbalzack said...


haaa...dah tau...ada angle kak chik mcm fauziah latiff...hehe

'Fauziah Latiff ' katanya. Haha .. which angle la ye? Kita sebenarnya tak penah terfikir yang muka kita ada nilai-nilai komersial camtu. Chewah .. Perasan lagi!! Haha ..

Nak tanya pendapat korang lah. Betul ke cakap diaorg tu yang muka saya macam dia .. dia .. dia .. dan dia??


20 comments:

azzey said...

ada sikit kc. kat bahagian mulut kot..:)

diana said...

kakchik..
nak sign!!!!!!!

mama qistina said...

memang ada rupa cam linda on...bila senyum konfem nampak raut LO tu..

Bulan said...

the way u smile nmpk mcm linda onn la kak chik.ehee

Daddy Ziyyad said...

gambar baju merah tu mmg muka kakcik macam Linda Onn lah..

gambar yg paling kiri tu ada view mcm Gee..

tapi ada tak org yang kata kakcik macam Ella? ~hihi

Ujang9897 said...

uik..hahahah

bro EQ ckp mcm tu ker..=)

ctpayong said...

kak ct nak serupa macam maya karin tapi masakan boleh....koreng macam ikan kering..hehehe.

tengok angle. sbb tu photographer will never shoot at one angle saja.

deAnza-wAnda said...

ade gak lahh... mcam artis la my sys nih...hihihi...

Alin Marlini said...

ada skitlah KakChik..maybe tang senyum + rambuk KakChik ala2 Gee...

nia said...

aa kak chik..muke akk ade iras2 zarina zainuddin..glamorr akk nih hehehe..

Cikgu Tie said...

kalau kata macam Linda On tu Cikgu tie setuju.Senyum kakchik memang macam LO.

Izan Ishak said...

ohhh kakchik yg comel....ada sikit2 cam fauziah latiff pun ye...

missSenget said...

komersial gile muka kakak~

:)

Princess Nur said...

arrghhh,,tak sabar nk jumpa k'chik ni...ala2 artis giteww :)

risa said...

kena tengok atau toleh banyak kali neh...hehehe memang ada ciri2 commercial lah beb! hehehe

Ct Arina said...

ha'a la kc.. ade iras linda onn sket.. n nor khiriah sket! siyes! =D

::Budak Degil:: said...

nak tau pasai pe kak?..pasai akak byk pesyen rambot..tu muke berubah skali tu..hehee

munna said...

munna rasa macam linda onn... klu cakap adik beradik mesti org percaya

alexa yussida said...

weewitt..xleh panggil kakchik dah..kena panggil kak gee:D

MamaChia said...

dari tepi betul mcm Linda Onn..heheee 4 dalam 1..