Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Riang ria, gembira, bahagia. Eh .. Sama lah tu!!

Best la arini ~ Walaupun kerja banyak .. kepala tak serabut .. fikiran tenang dan lapang walaupun pagi tadi hujan turun dgn lebat di SU dan terpaksa berpusing-pusing masuk keluar 'highway' utk sampai ke tempat keja. Kalo ujan malam kan best .. boleh ai tarik selimut lebih sikit dan pasti tidurku lena dibuat mimpi umpama Snow White yang terjaga tidurnya hanya selepas dicium Putera Raja. Auwwwww .. Over la kau!! Haha ....

Feeling good again today. Adakah keriangan semalam masih terasa sehingga kini?? Hidup kita cenggitu la. Ada hari riang ria .. ada hari duka lara. Apa-apa pun, redha, rela dan redah aje. Kan kita insan yang bertuah .. terpilih menjadi hambaNya untuk diduga. Percayalah .. Life is great and complete with all the dugaan dan cabaran.

Riang ria tapi still tak reti nak senyum lebar.
Camna eh?? Can anyone teach me how to smile?????
Diana & maisara blh ajar kc tak?? Hihi ..


10 comments:

Tasha said...

i'm happy when u happy~

diana said...

macam tunjuk gigi kat cermin tu je kak cik..
hehheh

alinac lover said...

ala kakcik..smlm yong excident tau :( org terlanggar keta yong.

smpi skg family xtahu...pastu kete tibe2 rosak pulak.dugaan T__T

sarah-najwan said...

a'ah la KCE..
buat ala2 iklan kolget tu..

acu sengeh sket..hehehe

ambo kalu amik gmbr gok..kolget slaluh..hahhaha

eelobor said...

alalala....macam gitu pun tak senyum lagi ker?

AiDa AzRyN said...

akak happy,aida pun happy. hehe.. :)

-telordibasuh- said...

hmmm telor ngh senyum ni hehee

Ct Arina said...

ce kc try senyum lebor2 nampak gg.. ce cube ce cube.. hihi

toyolkiut said...

kakchik x senyum lebar pun dh sweet ssangt..

norh said...

betul tu kak..suka ke tak, kena redah ja kan..