Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Main masak-masak lagi??


Walaupun semalam kita banyak urusan yang perlu dibereskan di luar, masih sempat lagi bersilat dan bertaichi di dapur sendiri. 8:30 aku masuk dapur by 9:15 dah 'check out'. Bersiap laju-laju by 10:00 aku keluar sorang-sorang. Penat?? Off course penat .. i bkn Ultraman u. Hihi ..

Ikan masak sambal ala Thai

Sayur Campur ~ Habis sepinggan diaorg berdua makan. Sedap sangat la tu. Hihi ..

Camtu la hidup kita hari-hari. Ramai gak yang heran nengok kita ni. Masak, jaga anak, gi kerja, exercise .. mcm-mcm kita buat tapi masih ada masa untuk membelai diri. Pandai-pandai la cari masa beb .. kan kita sayang diri? hihi ..


21 comments:

Ellen said...

grr...sedapnya kak Ella...minta sket..hehe

Ati Masrif said...

as salam ella,

semua kita sempat buat
tapi masa nak membelai diri tu
mmg tak ada..huwaaa

emm..pasni kena cari gak masa tu kans...

Ujang9897 said...

KC mmg rajin la...untung aiman..=)

Isteri Yang Comel said...

wah nampak sedap......

Piasara said...

"sedapnya...sibuk..sibuk jugak,masa utk diri sendiri wajib tu.."

AngahSayang2314 said...

tidakkkkkkkkkkkk sedapnyerrrrrrrr nak sikitttttttttt

Im Jia aka Ming said...

nak jugak lah...=)

Izan Ishak said...

kc ni mmg suka buat izan lapar pagi2 tau...sedapppnyeeee~

Melati Qistyna's Mummy said...

kc, ikan tu nmpk seksi la...hahahaha. best nyer kalau berjiran ngn kc, nak anak hangkat x? muahahaha

kakchik@ella said...

@Ellen, kalo dkt dh lma akk bgi. hihi

kakchik@ella said...

@Ati, slalu nya camtu la. terlalu sibuk smpai lupa kat diri sendiri.

kakchik@ella said...

@Ujang, bkn aiman je untung. Abah dia ponnnnn. hihi

kakchik@ella said...

@Isteri yg comel, rasa dia pun sedap tau. hihi

kakchik@ella said...

@Piasara, btl tu pia.

kakchik@ella said...

@Angahsayang, mmg sedap dik. hihi

kakchik@ella said...

@Im Jia, meh la join kita mkn. hihi

kakchik@ella said...

@Izan, moh le kita mkn sesama. hihi

kakchik@ella said...

@MelatiQistina, bole je, apa slhnya. hihi

bee said...

amboi siap ada hiasan haaa

azzey said...

Dh terbiaas kan kc...so x de hal punya buat sume tu. chaiyok2>..

Anonymous said...

hmm sedapnye...ko mmg terbaik kak chik..untung jadi kawn ko...n untung aiman ada ibu yg mcm ko...