Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sekejap ada .. Sekejap tak ada ...

Sekejap ada .. sekejap tak ada ... Camtu la cite line internet 2, 3 hari ni. Ingatkan rumah aku je, rupa-rupanya kat tempat lain pun camtu. My fren said sejak Tsunami melanda Jepun, line internet kat rumah dia tak lagi elok.

Hmmmm .. kejadian alam beri kesan pada kehidupan kita, kan. Semoga Tuhan melindungi kita dari sebarang bencana dan malapetaka yang tidak diingini. Amin.

14 comments:

sarah-najwan said...

tu la..
seb baik bole layan gak walau slow..

cik bahulu oren said...

heeheh
kt tmpt adik awal2 aritu je asyik lost connection
skrg da ok ;)

eelobor said...

a'aah, lepas jepun ada lak gempa kat myanmar. semua nie mungkin ada kesan sedikit sebanyak pasal kabel bawah laut

toyolkiut said...

yg TK punya pun sama, kdang2 stengah hari xde line..

Tasha said...

mcm tu ker..... kat UKM ni tak rasa sngt. nnt bila I dah balk rumah bakal2 tak de tenet gak la klu gitu

-telordibasuh- said...

KC tmpat telor laju je..coz gunela unifi..chewah tlg promote hahahaaa

diana said...

banyak2 besabar..:p

Mama Zharfan said...

owh..balik msia mesti me kena kejutan budaya--tenet slow heheh kat UK tenet sgt laju ;)

Adinda Amy Sensei said...

same laa...line sy ni pun selalu je buat hal.....kejab ada kejab xde...huhu

Mamaleesya said...

ameen, mudah-mudahan

::Budak Degil:: said...

samelah nasib kite..

kakchik@ella said...

masalahnya .. kita tak dpt berjln maya ke rmh maya u ols semua. rindu. sob .. sob ..

Cik Zaiey said...

bb sy pn slow jgkkk..lmbt cm ciputt..hehe

azzey said...

sama je kc
tp kat penang hr tu line cantekkkkkkkkkkkkkkk....