Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kenapa orang nak curik "inner"?

One of my girlfriend kehilangan "inner-inner" yang disidai di belakang rumah dalam pagar berjerigi. One day, she found that her "inner" hilang. Eh .. korang tau tak "inner" tu apa?? Bukan inner yang korang pakai utk cover baju jarang tu tau ,,, tapi baju kecik dan seluar kecik lah. Senang cakap .. 'panty and bra'.

Aku heranlah .. kenapa org nak curik benda-benda camtu?? Mungkin yg curik tu tergoda dgn "inner-inner" tu tapi tak da duit nak beli tak?? So, curik je lah org punya. Ke ... dia ada motif lain??  Entahlah .. Aku pun terkedu dan terheran sekejap bila dapat tau cerita ni.

Buat perempuan yang lain-lain, hati-hati kalau menjemur "inner-inner". Jemur la dalam bilik air ke .. mana-mana ke ...Cover-cover la sikit.  Jangan bagi orang nampak tau. Kang dia terberkenan kang dia curik lak .. kita lak yg susah .. kena beli yang baru. Hihi ...





27 comments:

sarah-najwan said...

xpenah lagi kene curik inner ni
harap2 jgn jadi..

salu kes gini
org yg curi tu psiko KCE
otok mereng...hehee

Miza Yusof said...

pernah dengar kes macam ni. heran jugak apa motif diorang curik kan. tapi kawan kolej pernah terkena.

afdhalluddin said...

setuju dgn anda..
sbb diorg x de duit nak beli...
hehehehe....
=p

Puan Kutu said...

penyakit namanya org yg suka curik cara camnie..

eelobor said...

huhuhu...terkedu bila membaca

Mama Zharfan said...

curi utk pakai ke utk buat apa..muyskil sungguh..

risa said...

kakak cantik!! bgtau kat kawan tu be careful, takut dia buat yg bukan2 je....gile seks le org tu..adehhh

Cik Zaiey said...

ishh3..pe nak jadi ngn manusia zaman skrg kn..plik2

Cekodok said...

di curi oleh orang gila seks mcm tu ok la.. takot kena curi pastu kena sihir je... ngeee

alinac lover said...

sama la..dulu rumah yong kerap hilang brg..inner tu pon kerap

diana said...

suami kita memang tak bagi sidai benda2 tu kat luar walaupun yang dia punye..
semua sidai dalam bilik kosong belakang.
dia kata zaman la ni perangai manusia ada macam2..
heheh

missrivebell mumun said...

masa zaman dok asrama lagii la ligat kes curi2 kat ampaian nie.. bukan inner jer.. baju kurung pun kene rembat.. kesian..

tp cuti sem lg best, lelaki psiko aktif mencuri inner..

fyna said...

time mase study dl ade gak la ilang..huhuhu....ape motif diorg curik pown tak taw..

Cempakamelati said...

Ada lelaki gatal kut yang curi inner-inner tu..Jaga-jaga...

kakyon said...

seloknya soroklah hak peribadi kita..org lain tengok bleh bayangkan diri kita.tu yg ramai jd psiko.
ada pengalaman kena curik..tup2 nmpak kat rmh jiran setaman..

Ellen said...

Kak Ella..percaya tak kalo ellen katakan orang2 yang curi ni nak guna benda tu untuk kecantikan..hehehe..

makdara TERdiva said...

dulu penah..mase duduk sek 14, PJ..tak tau nak suspek sape sbb banyak sgt suspek utama..grrr..

tp salah kitorang jugak sbb pintu pagar tak kunci..

Alin Marlini said...

alamak kakchik..gerunnyer...kalau dulu2 org kt curik benda2 tu sb nak bg bomoh...peh ni kena sidai dlm rumah nmpknya...hehehe

qemaishak said...

risau gak kalau inner kn curi ni kan..qema selalu sidai kat bilik air je kalau keluar rumah.

alexa yussida said...

bahaya2..sidai je dalam toilet atau dalam umah..macam2 org bole buat,zmn skrg manusia takleh percaya sgt =.='

Fatihah said...

Bahaya tol sidai di luar.. Fatihah sidai dalam rumah jer.. takut nak sidai di luar.. malu org tengok pakaian dalam.. hihiii

CiK QiQi said...

bhye tau...takut nnt de org wt bukan2 kt inner2 tu.hish.mnx djauhkn le...

Isteri Yang Comel said...

dulu kes sependar, skang inner plak... adeh...

riza said...

sy sidai dalam bilik kosong...bf saya marah kalau sidai kat luar rumah...hahahaha...dia pulak yang tolong jagakan inner saya... :p

Ct Arina said...

klu laki yg curik, sah gatal miang. klu pompuan yg curik, xde duit nk beli inner kot. ish2

Qaseh dalia adelia said...

ek bahaya tu sis..kdg2 diorang boleh wat benda jahat cth sihir..sbb tu xleh sidai kat luarrr

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dulu sis...gate adik sellau x kunci.masa kat segamat la.tup2 jiran cerita dia punya hilang.adik pun yang x suka lipan kain ni cepat2 lipat dan kira kepunyaan adik...huwaaaa dah ilang 3 helai.cissss naper korang suker benda tu?bawa tido ke atau korang admire sama gue?haha