Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

ILuvBag Inc. Jom kita shopping online.

Segalanya semudah ABC dan di hujung jari di zaman millenium yang serba serbi maju, canggih, cepat dan pantas ini. Mudah serta menjimatkan. Kalau nak sopink, tidak perlu lagi kita bersiap-siapan, ber traffik jam dan ber stress mencarik parking. Cukup hanya bertemankan sebijik lappy dan line internet berkelajuan tinggi. Browse and see .. fall in love .. click this button .. that button .. DONE. Your order is on the way to your door step. Mudah lagi menjimatkan, kan.

Masa BW tadi, terjumpa satu lagi butik online menjual barangan berjenama dan mewah. All products are original. This online boutique is owned by Datin Ummi and run by her niece, Siti Nur Hajar. Jom tengok apa ada di sini.




Hitam itu menawan.

Yang ni pun aku tertawan ...

Fuhhhh .. sumpah tergoda. Hihi ..
Yg ni pun nak 'chop' jugak!!
Uikkk?? tamaknya kau ella. hihi ..

Teringat filem The Devils wear Prada.


Pendek kata .. macam-macam ada dijual di sini, termasuklah aksessori. Kalau nak tau lebih lanjut lagi .. tidak perlulah aku berkata-kata .. sila arahkan mouse dan mata anda ke sini dan bersiap sedia untuk digoda dengan lebih lagi. Apa-apa pun.. let's get the feel by tengok sikit-sikit kat bawah ni.

Cantek ..

My favorite ..






Buh kat kaki i sure meletop ni. Hihi ..

Louis Vuitton Cosmopolitan Lace Up in Damier Embossed Leather.
Fuhhh .. yg ni pun ada dijual disini.


Seriusly, the boutique has a varieties of branded item to be offered to the customer at an attractive price. Dengan membeli belah  di Iluvbaginc, bukan sahaja kita dapat menjimatkan masa dan tenaga .. tetapi juga dapat menyelamatkan dompet kita dari menjadi lebih kempis sebab harga onlinenya jauh lebih rendah dari harga di rak-rak butik di Pasaraya Besar. So  .. mengapa perlu bayar lebih?? Marilah kita ke mencuci mata dan berterapi poket di sini.




15 comments:

toyolkiut said...

wah..
cr kakchik review blog buat TK tgoda nk singgah la..
persediaan awal utk hari ibu..

Mamaleesya said...

owh kak ella, ni mesti iklan berbayar yea...caiyok! Jom sopeng

munna said...

cantiknya... munna pun dah tertawan... tapi tak mampu lagilah kak chik...

Peri PiA said...

riban2 regenya,huhu

echah mashuri said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaa!!!*sambil mengesat2 air mata mengengam purse yg nipis.

diana said...

aih..kita tak pakai beg2 mahal ni kakchik..
kalau nak pakai silap2 makan lauk ikan masin je 2 bulan berturut2..
hahahha...
kalau nak beli kasut ke.. henbeg be..
beli kat kedai biasa2 je..
kat jusco..
hehehh

Cikgu Nurin said...

wah..demo jadi duta ko?hi hi..tapi dah g dah blog dier...rambang mata weh...sabo,sabo....*tapi dah ada hok yg ambo berkenan*

nisa said...

Pheww...jam tangan tu cantik gile..handbag dy pun molotop..confirm nk p usha..thanks sharing

alexa yussida said...

=.='

tak boleh mulakan..nti once dah stat sopim on9 ketagih bagai ape nnti...

huuuu...cukuplah last year baba smpai geleng kepala stiap kali parcel brg2 sopim on9 sampai kat umh..huhuhu takmo dahhh

::Budak Degil:: said...

oh..sy boleh cuci mate jelah kot kak..nk beli kt situ,tggu 5tahun lg kot..haha

alinac lover said...

peh! lawaaaaa nyer

Woofer Storm said...

nsb baik lelki mcm sy tak suka shopping..heheeee

Qaseh dalia adelia said...

suka jam tu r kak chik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh handbag

CIK TOM said...

cantik2nya....