Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Amaran Tsunami!! Jauhi kwsn pantai? OMG!!

Otw balik kampung abah di Tok Bali, Pasir Putih Kelantan. Esok, kenduri kawin adikku Ee. Tetiba petang ni dapat berita Tsunami melanda Negara pandang ke Timur yg suka cakap 'hait .. hait' sambil bongkok-bongkok. Mudah-mudahan semuanya semuanya selamat. Moga Allah swt melindungi kita dari malapetaka. Amin.

11 comments:

Dr MizEd said...

Mari same2 doakn mereka..... Dn kite doa negate kite dijauhkn d malapetake....amin

diana said...

semoga semuanye dilindungi Allah..

::Budak Degil:: said...

take care of ur hubby wit aiman kak!..moga perjalanan slamat sampai dan balik sini ye..

alinac lover said...

risau...risau.. T__T

Ct Arina said...

semoga mereka dlindungi. amin.

munna said...

risau juga mendengar berita ini... nampaknya plan nak ke kelantan kena tunda next week.... tapi kat pantai timur skrg ni mmg dilanda hujan lebat macam musik tengkujuh lah kakchik... semoga selamat semuanya

azi nur said...

semoga semuanya baik2 saja~

Mama Zharfan said...

takut kan bila dgr bala bencana dari Tuhan ni..moga2 kita semua terlindung..Amiin

Woofer Storm said...

moga2 djauhi....amin3

sarah-najwan said...

semoga seme selamat..ambo nok balik klate gok ni..

Wan Hafisah Collection's said...

Moga my family & relatives dkt Sungai Dua Melawi in a good shape too:)