Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Lagu buat orang suka berlari ~ Jennifer Lopez - On The Floor (Feat. Pitbull) (Final Version and Untagge...



Biasanya 'time workout' kat 'studio exercise' mesti monitor "Threadmill" pasang MTV Channnel Astro pastu lagu ni mesti ada.  Rasa mcm nak joget-joget je atas "Threadmill" tu tapi tu la ..kang jatuh malu lak i. Org suh lari awat yang hang joget-joget pulak. Kan dah jatuh. Gediksss!! Haha .. Padahal 10 minit je atas "Threadmill" tu ~ warm up je pun, bukan berlari. Tapi tu la .. tak da muzik tak da semangat nak ber 'work out'. Mesti nak ada muzik gak. Hihi ..


8 comments:

diana said...

jom joget2..:p

qemaishak said...

joget jgn xjoget..exercise gak tu hehe

makdara TERdiva said...

saya paling suka berjoget2 ni..tp bukan dpn org la.. :D

toyolkiut said...

a'ah..
kdang2 bsenam tnpa dngr lagu x best jg.. layu je, kn??

kakchik@ella said...

diana, jom. hih

kakchik@ella said...

qemaishak, btl tu.

kakchik@ella said...

mdt, joget sama2 jom. blkg org tau. haha ..

kakchik@ella said...

toyolkiut, btl tu tk.