Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sesekali teringin ..

Rasanya minggu ni paling enjoy makan. Dari Timur ke Barat, goreng ke bakar, bakar ke salai*eh .. bkn sama ke*?  macam-macam kita makan. Nasi putih, nasi coklat, bihun. Kedai murah .. kedai mahal dan separa mahal, pencuci mulut, pencuci perut .. sume ku terjah.

Sampai satu peringkat, dah tak tau nak makan apa. Rasanya mcm sume sudah ku cuba. Kiranya kalo tetiba 'termeninggal', tak kempunan lah. Hahaha .. Ada ke org meninggal sebab kempunan tak dapat makan? Rasanya selepas cerita Batu Belah Batu Bertangkup kita tak dengar lagi cerita-cerita camtu, kan. Hihi ..

Pagi tu dah makan Bihun goreng + sambal kerang. 
So tengahari tu, salad je lah. Kenyang sampai ke petang. Eh .. mcm unta lak eh .. main simpan stok dlm badan lak kita nih?? Hihi ..


20 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

salad pon still menggiurkan... :P

Mama Zharfan said...

me suka ajer ;)

tumpang promo ni


nak menang purse clarks ori? jom vote!

munna said...

pergi kl hari khamis lalu... lalu kat shopping mall yg ada subway tu.. dah kata kat abg nak singgah situ nanti... last2 lupa... tak tahu bila lak nak jumpa subway tu balik

toyolkiut said...

nasi coklat?
bubuh coklat ke?
x pnh tengok pun..
sdap ke kakchik..

Adinda Amy Sensei said...

hai kakchik ella...

emmmm...makanan ape tu erk..
selagi bole makan...makan je laaa ekk...hehehhehe...

kakchik...saya link kan blog akak ni kat blog saya eeehhh...senang nak tauuu update ke...ape ke...ok kan??

Peri PiA said...

xblh thn tgk cisbedebah tu,eh sory...cheese hihi

::Budak Degil:: said...

ohh subway, einn xpenah try makan sini...best ke makanan2 die kak?..

ghost writer said...

kakchik,apsal pelik jer tengok food nih..tapi yang pelik tuh lar selalu nak cuba..

pasti menyelerakan.yummy

kakchik@ella said...

@Melatiqistina, bkn sj mnggiurkn .. rasanya sgt sedapsssss!!

kakchik@ella said...

@MamaZharfan, kita gengsss. hihi

kakchik@ella said...

@munna, dtg lg skali jgn lupa ye.

kakchik@ella said...

@TK, nasi coklat tu nma mnja utk nasi dagang dik. hihi

kakchik@ella said...

@Adinda Amy, tqvm 4 the spport, dik.

kakchik@ella said...

@PeriPia, menggodakn cis tu?hihi

kakchik@ella said...

@PeriPia, menggodakn cis tu?hihi

kakchik@ella said...

@Bdkdegil, blh tahan la tp kc tk suka sndwich dia. too heavy.

kakchik@ella said...

@ghostwriter, dnt wori, rasa dia tak pelik. beshhhhh!!

alinac lover said...

subway yong x pernah lg rasa..

pasni leh try..tp kat penang je la ada.

sini xde la huuu

azzey said...

bagus gak blh simpan2 stok cam gini..mkn skali kenyang sebulan..heh3...

ardinihumaira said...

teringin dni nak pekena subway tapi kat kb macam tak penah jumpa subway.. uhukkksss nak jugak