Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Biarlah ianya terus menjadi teka teki

Baru-baru ni ada orang kata saya suka main teka teki. Ada orang kata .. ada entry-entry saya yang tak bisa difahami. Hmmmm ..

Certain things ... better for me to keep in my heart. Not to reveal to others. Cukup sekadar saya gambarkan emosi dan situasi saya pada dan ketika itu. Saya kan manusia biasa .. ada gembira, ada duka. Lagipun pada saya .. kalau dgn bercerita secara "detail' dan jelas bisa menjatuhkan maruah serta memalukan seseorang, "Biarlah ia terus menjadi teka teki". Tapi kalau kita sahabat yg akrab, setia dan sejati, bertanya lah kepada saya secara peribadi. InsyaAllah .. saya akan berkongsi cerita. Moga-moga ada pengajaran disebaliknya.


13 comments:

Peri PiA said...

i agreed so much k.chik

biar hanya kita yg tau walau ada catatan di alam maya

diana said...

betul tu kakchik..baik biarkan dalam teka teki..
tak kan nak bagitau nama dan cerita dengan terperinci..kan??

Lagenda said...

kdg2 sibuk gak rasa nak tau apa yg KC bebelkan tp bila pikir2 blk, mgkin KC nak privacy, so mak kuncikan ajelah mulut.

Tp, if u need some 1 to talk, i be there dear

Izan Ishak said...

betul tu kak chik...berteka-teki/diam tu lebih baik drp terlalu bercerita dgn detail kan...

missSenget said...

betul2..

sokong~!

kdg kite cume nak luahkn rasa je..tapi xde laa nk bgtau sume..

Ujang9897 said...

=)

sj_zai said...

hehe..stuju dgn kakchik..

risa said...

bukan semua kite boleh kongsi kan...maybe personal life tu sangat2 privacy pada kite...hehehe kak chik kalau sudi nak luah saye sedia tadah..hehehe i'm good listener!

Ati Masrif said...

hai..ella

sori lama tak menyinggah
dari sabtu ke hari ini baru online

tak semua benda kita boleh
share tak gitu

Mamaleesya said...

btul...sokong 200%...suka suki bole kita reveal...kalo cedey2 dan melibatkan org tertentu better keep as a secret

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

biasalah kak..kdg2 kita nak taip..tp tak semua boleh kita luah.kena jg juga privacy

azzey said...

Kita blh berkongsi citer kan kc..:)

toyolkiut said...

betul tu..
ada masa ia perlu terus mnjadi rahsia..