Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Biarlah lebih detiknya ..


Sebenarnya nak ajak u ols 'feel' Lirik lagu Sedetik Lebih yang sangat indah dan romantis ini. 3 rangkap pertama je dah cukup utk membuai perasaan. Layan je la ye kawan-kawan ye. Yang versi Jom Heboh ni pun best .. lagi 'feel'. Hihi ..

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

14 comments:

risa said...

kakchik..kite kat suke dak nuar..tak suke..adehhh sakit kepala neh..ish ish ish

Ati Masrif said...

mesti ella ni romantik orangnya

lani kita bz skit
nanti free kita add ella
kat YM yek...lama tak masuk YM ni...hihi

Salmia said...

maintain kacak je anuar jeng ni :)

JunAina said...

aina suka lagu2 anuar tapi tak minat dengan tuannya...

dia tunggu yg terbaik untuk kawen sama2lah kita tunggu ekkk...

Anonymous said...

aik kakchik, macam ada yg tersirat je dengan senikata lagu tu....ada apa-apa ke? so meaningfull senikatanya ....

[n a j e e b] said...

arghhhhhhhhhh....
arghh.!!!!!!
ahh.....!!!! i sukeee! LOL!
haha...psiko kan....i x suke OK! sebab...sebab...lagu ni paling susah nk karokkk.... (T_T)

Adinda Amy Sensei said...

jiwang seehhhhhh akak kite ni...hehehhehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ingatkan anuar mana tadi kak cik buat gua suspen..gua pun buat post pasal anwar hari ni

diana said...

jiwa2 sikit petang ni ye kakchik..
heheh

alinac lover said...

yong suka lagu ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis...adik suka anuar!

eelobor said...

alamak....x de feel bah...

eelobor said...

sebab tak berapa minat kat abg nur nih..... kat akak dia memang minat. hihihihi

Ct Arina said...

menten je AZ ni..