Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jumaat semalam

Jumaat biasanya hari riang ria, gembira dan ditunggu-tunggu. Sebab ramai yang "off"  - tak kerja di berikutnya, hari Sabtu. Aku?? No .. no .. no .. Aku "on" bukan "off". I work on Saturday. Payah dapat Boss kuat kerja nih. Sib baik "Labour law" kata Sunday is off day. Kalo tidak  .. "mati lah i". Hihi ..

Memang biasanya camni la muka - pucat lesi sbb pakai lipstick sekali sehari je.

Banyaknya "pending jobs". Draft Box tu penuh dgn "unfinish story". Ada yang tunggu masa nak dikeluarkan .. ada yang gambar duk dlm komputer sana sini .... ada yang perlu di "touch up" .. ada yang dah buat separuh jalan tiba-tiba "mood ke laut ... " Peram dulu dalam Draft la nampaknya. Hihi ..

Incometax company?? Ada 3 Borang E aku nak kena isi .. dateline dah dekat tu. Hmmmm .. Selamat Berhujung Minggu korang. Aku kerja arini. Korang enjoy la cuti hujung minggu korang tu ye.




11 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana pun keja hari ni kak..ahad pun keja..keja sorang lak tu..adoi....heheh akak comei...

Ladysirna said...

salam kenal ella(sama la nama)

sy pun kerja juga harini...tapi yg penting seronok esok cuti

Jom, sokong earth hour harini...

Tasha said...

okay....keje2....jangan stress yer kak..... nnt cepat tua pulak

norh said...

selamat bekerja kak.. :)

Peri PiA said...

dulu pia sabtu pon keje,hihi


thanks kak chik

kc join CF tesco manjalara ek?

eelobor said...

hehehe, kalu gitu kerja rajin2 yer akak... selamat berhujung minggu semua kepada yang "off"

Aku Ibu Muda said...

Wani pun keje on every saturday kakchik... bila kita nak dapat dating ni...jadi ke nak ke spa minggu dpn?

Bulan said...

kak chik!!! windu KC.eheee
selamat bekerja ye.take care kak chik!

sarah-najwan said...

slamat keje KCE..
be cool deh..

azzey said...

Hari jumaat yg baru ni buat saya tersenyum sbb sdg bercuti..he3...

cik bahulu oren said...

xbest kn kak keje ari sabtu..
org lain cuti 2 hari
kita cuti sehari je...