Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kerana "Dia" .. dari "Dia"

Tetiba je i'm feeling very .. very good, hepi sangat-sangat for me and on behalf of my friend .. double happiness .. walaupun sekejap tadi ada terguris sikit .. walaupun hari ni i have to cancel one of my session with my _ _ _ _ . I have to give my body a little bit of rest. Kesian dia teruk dibeban ari Ahad dan semalam. So, ari ni .. "pampering time". Hihi ..

Ini senyum biasa-biasa je. Bkn senyum besar .. bkn senyum gembira. Hihi ..

Alhamdulillah. Dengan izin dan restu Allah SWT .. segala yang tidak mungkin dan tidak pernah kita fikirkan terjadi, telah pun terjadi. Kerana "Dia" .. dari "Dia". Berbaloi semua penat lelah, kerja kuat dan tak kenal erti penat. Alhamdulillah.


14 comments:

tiefazatie said...

cantik la kak chik nie..=)

diana said...

senyum besar satu kali..
wah!!macam oder teh tarik pulak..
hehhhe

Ati Masrif said...

dapat bonus ke..

boleh le belanja kita...hihi

risa said...

suke tengok kamu!!!! wahhh sambil mata dok kedip2 neh;P

JunAina said...

apa juga perkara kalau kita buat dengan IKHLAS pasti berbaloi2...Tak ye kak chik?

Cempaka R.Minta said...

hii
kak cik memang cantik.
tak datang pun blog cempaka

kak ina kl (2) said...

setiap yang berlaku ada sebabnya..jelous tenguk kamu ni..ishh kalaulah jadi datin leh beli sk tu ek..

norh said...

Alhamdulillah..
dapat bonus eh? :)

Izan Ishak said...

suka tgk kc yang jelita nih.... senyumanmu manis sekali!

Miza Yusof said...

semuanya kerna DIA.
saspen je ni. KC dapat kenaikkan pangkat ke ? tak pun dapat bonus :)

alinac lover said...

senyum gembira cane kak? hehehe

qemaishak said...

ada senyum besar senyum kecik ye kakchik hehe
Alhamdulillah..

Ct Arina said...

bersihnye muke kc. berkat pakai skII la ni. rina pakai garnier je. hee =,=

Qaseh dalia adelia said...

siyez comei muka kak chik..bersih jep.. dia dr dia?anugerah terindah