Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Budak kembar!!

I found that twins are very interesting. Seronok tengok diaorg main berdua, mesra berdua .. mcm kiut je. Aku selalu 'admire' twins, jeles la tgk org yg ada anak kembar. Teringinnnnnn la sgt, tapi tak dapat. Bertuah kan diaorg dikurniakan anak-anak kembar ni. Penat memang lah penat tapi sekali je. Hihi ..

Aku ni memang la pencinta budak. Suka sgt dgn budak kecik pastu budak kecik pun memang mcm ada 'chemistry' dengan aku. Rasanya budak kecik 'instinct' dia kuat, kan. Dia ada rasa org tu camna .. kiranya dia boleh rasa sifat penyayang yang ada padaku. That's y we get connected easily. Hihi ..

One of them

The other one.

The pair. Comel, kan. Atas keta mak dia pun jadi le. Ummi si kembar ni best friend aku. Makin hari, kembar ni dah makin mesra dengan aku. Dah mau disuap-suap. Suka la kalau dpt luangkan masa dgn diaorg. Lupa segala masalah di dunia ni. Heavennnn la sgt. Hihi ..



14 comments:

Mama Kembar 3 said...

alala mmg cute lah! senyum lebar tu yang menawan hati tu. Mmg best ada anak kembar ni hehe ;-)

sarah-najwan said...

mmg riuh ada budak kecik dlm rumah..hehe

i looikee kembar..tapi xdok baka kembar.huhu

eliyaezlinalias said...

el penah jumpa i ni KEMBAR! comei! sbb mak dorg pon comey!

diana said...

masa baru kawen dulu selalu berdoa mintak kembar..
tapi tak dapat...
nasib baik la tak dapat..
maisara sorang pun macam kembar 6..

qemaishak said...

comelnya..
dulu berangan gak nak anak kembar ni konon xyah nak beranak banyak kali hehe

Izan Ishak said...

comel3.... lepas ni boleh buat anak angkatlah kc. sama je...takleh beza`

alinac lover said...

hehhehe..cumil..sama je muka..keliru da yong

munna said...

teriigin juga nak kembar...saudara munna ramai juga yg kembar... klu dpat kan best

::Budak Degil:: said...

uih..muke mmg xleh nak beza lngsung dah...ehem2..insyallh pjg jodoh kalo sy kwin ngn mr.ss tu, psblity kembar tu dah ade..hehehe

kakchik@ella said...

@Mama Kembar 3, awak antara yg bertuah. hihi ..

@sarah-najwan, saya pun takda. huhu

@eliyaezlinas, btl3. hihi

@diana, kita sama la dik. tak da rezeki.

@qemaishak, kita sama. hihi ..

@Izanishak, mmg nak buat anak angkat pn sbb suka sgt kt diaorg. hihi ..

@alinac yong, kak ella pon sampai skrg kdg2 keliru. hihi

@munna, InsyaAllah. Amin.

@BudakDegil, akak doakan Ein ye. Amin.

AngahSayang2314 said...

ala2 ciutnyer mukanya.....

azzey said...

Kembar seiras nih..:)

ardinihumaira said...

comelnye dua orang ni...
sape nak chop wat menantu cepat chop hehe

Ct Arina said...

misti dorang mudah senyum kannnn ~_^