Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bukit "Meow" dah mula mengganas.

My latest baby ~ Bukit "Meow" nampaknya dah mula mengganas. Makin sibuk dah aku sekarang ni . Mcm-mcm surat .. paperwork. Hmmmmm .. Electrical Engineer pun dah mula mcm-mcm arahannya. Tender lagik?? Pastu yg ni tengah rancak .. yg dah nak habis tu pun dok mengacau gak lagi .. lagi tak "Final accout" lah. Hmmmm .. Selamat Berjuang Ella. Hihi ..

Tapi walau bagaimana sibuk pun, aku tetap punya peluang untuk menulis. Walaupun blog ni biasa-biasa aje, tak tinggi traffik, tak ramai follower, tak da ganjaran wang ringgit sebagai ganjaran untuk menulis, tak femes dan tak glamour .. aku tetap suka dan rajin updet. Sebab aku berblog bukan sebab nak popular, nak glamer atau nak terkenal tapi atas dasar suka, minat dan cinta. Kalau kita buat sesuatu kerana minat dan suka .. InsyaAllah kita akan konsisten dan bertahan lama. Betul tak??

Apa pun .. itu pilihan masing-masing. Tujuan dan matlamat kita dlm berblog mungkin berbeza tapi kita berada di bawah kelompok yang sama iaitu "Blogger".
Eh .. larik topik la pulak .. Tadi dok cite psl projek "Bukit Meow" yang semakin rancak .. tetiba dah ke "blogging" pulak. Ko ni memang sokmo suka ke laut la Ella. Hihi .. Takmo cakap panjang2 lah. Nak p 'touch up draft entry' yg dok dalam Draft Box pulak. Malam-malam pun sibuk aku ni eh. Org lain dah bermimpi aku lak dok mengadap lappy. Hihi ... Selamat Malam korang.










8 comments:

::Budak Degil:: said...

ni kucing gatal dtg ni kak...meooww..huhu...

ardinihumaira said...

dni pon slalu gak kelaut wat entry hik3

Bunga said...

w/pun kak chik suka buat cerita sampai ke laut.. tp saya suka baca.. cuma x ada masa je.. :)

Miza Yusof said...

miza pun suka baca entry kc. tambah-tambah bab makanan. hehe :)

MamaEma said...

ema pun time free...buat draft dulu...tak ada masa..buat auto publish..makanya terupdatelah blog kan...

jatuh cinta dgn tulis blog..

azzey said...

slmt pagi kc..hi3...

diana said...

kita dah ketagih dengan blog.
hahha..

Princess Nur said...

kat mana bkt meow ni k'chik? hehe