Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Saja nak buang masa

Entry saja nak menghabiskan masa. Korang tak payah baca pun tak pe .. tak da isi. Hihi ..

Sebenarnya aku tengah bosan duduk sorang-sorang kat kedai mamak ni .. sementara tunggu Aiman habis tution. Nak ke pasar malam sudah .. nak dinner sudah kat rumah tadi. So, buat je la entry gambar sendiri. Buat kenangan hari tua esok. Esok2 cucu aku tengok mesti dia cakap .. "Ewah ... lawa rupanya nenek aku masa muda dulu'. Tak pun dia cakap 'La .. sewel rupanya nenek aku masa muda dulu' Hahaha ..


Good nite kawan-kawan. May you have good sleep. Dah seharian berpenatan di opis, di kuliah, di sekolah, di rumah, di jalan yang sesak dan padat. Melayan anak, boss, kawan-kawan, suami. Mari la kita bertenang dengan tidur yang lena malam ini. Selamat Malam korang. Aku nak sediakan fizikal dan mental ku untuk aktiviti ku petang esok. Haih .. betul-betul aku mencabar diriku melakukan sesuatu yang baru kali ini. Dah berdebar-debar dah ni. Doakan aku ..

35 comments:

deAnza-wAnda said...

wahhh... kc menyahut cabaran ker? hihi...

Adinda Amy Sensei said...

selamat malam kakchik..

diana said...

sebelum balik umah singgah dulu mana2 beli dvd..
balik umah boleh layan..
hheheh

Sham said...

salam kenal...

aktiviti apa yang mencabar sangat tu...nak terjun bunjee ke...?;P

AiDa AzRyN said...

gudnite! XD

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

selamat mlm kak chik..mimpi yg indah2!

::Budak Degil:: said...

sweet dream kak... :) wah...ape aktiviti esok tu ye...moga2 bjln lanjar ye kak.. :)

-telordibasuh- said...

nite kC..bye

Miza Yusof said...

samalah kita kak. miza pun kadang-kadang suka tangkap gambar sendiri bila bosan. banyak pulak tu. hehe :)

selamat malam KC :) mimpi indah. sebelum tidur jangan lupa baca doa :)

Pembawa_Wacana said...

Selamat malam kak chik...

Sedang buat segmen join bloglist PW ni... :)

Ellen said...

Kak Ella memang cantik..da bomb gitu..hehee

kakchik@ella said...

@Wanda, hihi ..

kakchik@ella said...

@Adinda Amy Sensei, u too. zzzz

kakchik@ella said...

@diana, wah .. suh sambung tgk vcd lak? tak yah tido la camtu.

kakchik@ella said...

@sham, bungee jumping? owh tidak ..saya gayat tmpt tinggi. hihi

kakyon said...

slamat pagi..tak smpt nak ucap selamat mlm..hehe

kakchik@ella said...

@Aida, gd zzzzz

kakchik@ella said...

@azatie syg, u tooo

kakchik@ella said...

@Bdak degil, thnks fr yr doa, adik

kakchik@ella said...

@Miza Yusof, kita geng. hihi

kakchik@ella said...

@telordibasuh, same to u. hihi

kakchik@ella said...

@Pembawa Wacana, nite to u too

kakchik@ella said...

@Ellen, ececeh .. jgn puji lbh2. nnt kak ela perasan!! haha ..

makdara TERdiva said...

bangga cucu2 kc nnti dpt nenek vogue.. :)

sarah-najwan said...

olo KC..ambo lewat baca..ni tghari dos..

btw..have a good day..

Princess Nur said...

rajinnya nenek ku wat blog masa muda2 dolu..hihi

AngahSayang2314 said...

kenapalah akakku nie..semenjak dua menjak nie ada tak kena ke kak...aduhhh mungkin ada org buat akak sentap kot...akakku angah ada nie jgn takut yerrrrrr

Amy Syaquena said...

sis anda memang cun melecun .maintain je muka..apakah rahsianya hehe..


p/s: jemput join contest sinar raudah

azzey said...

Gud day kc.....*dh ptg pun..* hi3.

kakchik@ella said...

@mdt, kc lebih bagus kalo cucu kita nnti berbangga sebb nenek dia berbudi pekerti, kan. vogue-vogue ni tak pergi mana .. dunia semata2. hihi ..

kakchik@ella said...

@sarah-najwan, u too.

kakchik@ella said...

@Princess Nur, hihi ..

kakchik@ella said...

@AngahSyg, don worry, i'm ok. hihi

kakchik@ella said...

@AmySaquena, tiada rahsia, biasa2 je. hihi

kakchik@ella said...

@azzey, hihi