Thursday, March 31, 2011

3 Hari di 3 Negeri ~ Hari Kedua

Sambungan dari entry Cuti-cuti di 3 negeri di Pantai Timur dalam masa 3 hari. Hahaha .. punya la lambat aku nak sambung entry ni. Super lembab betul. Kura-kura berjalan pun lagi cepat dari entry aku ni, kan. Hihi ..

Kitorang cover 3 negeri iaitu Kelantan, Trengganu dan Pahang dalam masa 3 hari sebelum pulang ke rumah sendiri di Sungai Buloh. Hebat dan penat!! Hihi ..

Dari Pasar Payang Kuala Trengganu, stop over utk rehat sekejap kat Pantai Rantau Abang. 

Ombak kuat di Pantai Rantau Abang. Cantek!! Best!! Aku suka.

Iqa, aku, Iju, Az, Aiman dan mama. Abah tunggu dlm kereta,  penat dah dia tu, tak larat nak turun.




12 comments:

risa said...

wow weee...superb!! kang balik sila tidur 8jam okeh..hehehe

kakyon said...

baru balik dari pantai..dah rindu nak gi lagi.
ombak dilaut dan hati berombak samake kak chik?

qemaishak said...

wah tadi baca tajuk igt g jalan-jalan lagi hehe..
petang2 di tepian pantai syok je kan kena angin laut.

ardinihumaira said...

dni lama tak g pantai.. rindulah nak g pantai irama :)

AngahSayang2314 said...

rasa ada la dekat 2thn ke ke pantai timur cantik pic yg akhir tueeeee

Princess Nur said...

cantik pic tu k'chik..bersusun semua duduk..hehe

alinac lover said...

HEHEHE~ AKAK NI~ YONG TGU JUGAK TAU SAMBUNGAN NYER~

sarah-najwan said...

sekali sekala bercuti mmg best..balik kampung katakan..

YUL said...

3 hari pergi 3 negri jenjalan, peh, memang superb la,. ahahah

munna said...

bestnya bercanda di tepi pantai...munna pergi terengganu hari tu tak sempat turun pantai .. hujan je sepanjang hari

Myra Jay said...

Bestnyer dapat berehat kat tepi pantai cenggitu..:)

azzey said...

sker tgk gbr2 ni kc. nice!