Wednesday, March 30, 2011

Best friend. Good friend.

Camtu tajuk entry tu la cite kita kali ni. U ols pun mesti ada good friend and best friend ni, kan. Nak tau nice things about her?? Baca kat sini dan sini.

With one of my best and good friend.

38 comments:

N@di@ said...

nadia xde bf sbb bila nadia baik selli diowang mula pijak pala waaaaaaaaa

makdara TERdiva said...

saya kategori ape dlm hidup KC..eceh!

Isteri Yang Comel said...

susah nak cark bestfreind zaman skang nie KC.. lelagi kawan yang kita percaya sepenuhnya

kakchik@ella said...

N@di@, kalo dia pijak pala kita .. kita bagi dia sedas dua. hihi ..

kakchik@ella said...

mak dara Terdiva, awak kategori adik kesayangan kc.

kakchik@ella said...

Isteri yg comel, mmg betul. tp yg ni dah brbelas2 tahun persahabatannya dik.

Miza Yusof said...

friend forever ye kak chik :D

munna said...

seronok dapat kawan yang mesra dengan kita selamanya.... lagi2 dpt kawan macam kakchik ni...

Peri PiA said...

:)

Daddy Ziyyad said...

dah lama saya tak jumpa best friend saya..~huhu

cik ubi said...

berkawan biar seribu,,huhu

Ellen said...

Ellen tak da best friend la Kak..Kak Ella la Best Friend Ellen...hehehe

toyolkiut said...

TK hanya punya kawan..

diana said...

kita tak ramai kawan..:p
sebab pendiam kot..

qemaishak said...

kC dulu saya ada ramai bestfriend tapi sekarang jarang jumpa walau mash berhubung, sekarang ramai kawan tapi susah bnak cari yg betul2 best & ngam dgn kita kan..

risa said...

best fren saye ialah somi saye...saye takde best fren perempuan:(

-telordibasuh- said...

bestfrenz telor adalah telor hahaha

Mamaleesya said...

mcm penah ku lihat, tapi di mana ya ^__^

Ujang9897 said...

sy nak jadi adik kesayangan kc..hehe

::Budak Degil:: said...

chinese!..einn xpenah berkawan dgn amoy lagi..indian penah la jugak..baru la 1malaysia namenye kan..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya x der best friend sis di alam nyata...adik kategori apa pd sis?

alinac lover said...

yong ada jugak bf~ hehehe

kakchik@ella said...

Miza, ikhlas dunia akhirat tau.

kakchik@ella said...

munna, kita pun suka dpt kwn dgn awak.

kakchik@ella said...

Peri Pia .. hihi

kakchik@ella said...

Daddy Ziyad, jmpa dia. smntara masih ada.

kakchik@ella said...

cik ubi, tp jgn lupa batasnya ye.

kakchik@ella said...

Ellen, big thnks for u adik. hihi

kakchik@ella said...

TK, jom kita jd sahabat. sudi tak?

kakchik@ella said...

diana, pendiam ke? kc rasa, antara yg ramah dgn kc. hihi

kakchik@ella said...

qema, btl tu. yg dlm n3 ni pun dh brbelas2 tahun brkwn dgn dia.

kakchik@ella said...

risa, tu bkn best fren lagi dah dik. sampai syurga hendaknya. Amin.

kakchik@ella said...

telordibasuh, dah tau dah. awak mmg telor!! hahaha

kakchik@ella said...

Mamaleesya, u knw i knw. hahaha ..

kakchik@ella said...

Ujang9897, bole aje. tp nak ke kakak gila2 cam kc nih?? hihi

kakchik@ella said...

BudakDegil, dari sklh dh camtu ein. dh terbiasa.

kakchik@ella said...

Lydia, adik antara kesygan akak. dnt worry ..

kakchik@ella said...

alinac yong, nak tgk sapa boleh? hihi