Monday, March 28, 2011

Boleh aje. Tak da masalah punya.

My favorite tag "Boleh aje" .. bermaksud i ok je. Maknanya senang berurusan dengan aku. Ok aje. Tetiba ada pulak sorang mamat kat opis ni suka cakap "Tak da masalah punya .. ". Molek sangat la tu. Sangat cocok dan padan dengan aku. Hihi ..

Dalam hidup, ada mcm-mcm karekter manusia, kan. Ada yang senang .. tak banyak hal mcm aku  .. yg payah nak berurusan dengan dia pun ada .. jenis yang cakap je lebih tapi .... pun ada. So, korang kategori mana??


13 comments:

GreenAppleKu.com said...

Guwa kategori, will be back to you later, not promise but i try my best.

Okay tak kategori tu..hehe..

Amy Syaquena said...

Dengan amy simple je kak janji jangan cerewet sudah...

diana said...

kita cerewet..
tapi pendiam...
kalau tak suka kita diam je..
kalau suka baru kita bersuara..
maknanye kita orang yang
tak boleh sebut "boleh aje.."
hahhhah

hamzah ian said...

ok je jgk.. haha

qemaishak said...

tgk keadaan juga kak..kalau mmg keja kita memang cakap'ok' je kalau tak tgk masa free la, kat sini kalau asyik cakap 'boleh je' memang kena exploitasi la hehe

tiefazatie said...

ifa ok je..tp ikut keadaan gak la..hihi

eelobor said...

saya lak jenis yang, u ok i ok. hihihi

misza said...

kena ikut keadaan juga. customer is always true. kadang membara juga...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ok la tu sis...adik selalu ckp cam tu,hihi

Hanis Azla said...

saya no hal dalam banyak perkara.. tp mana yg tak serasi tu selalu diam saja..

Ct Arina said...

rina pn lebih kurang.. "orait je!" ehe^^

AngahSayang2314 said...

banyak tuel halangan kita nak berjumpa kan kak????

azzey said...

saya pon jenis x byk hal ..tp jgn org buat hal ngan saya tu je....hu3...