Tuesday, March 29, 2011

Bukan Monday Blues lah ..

Tetiba je. 
Pagi ber riang ria gembira .. gelak ketawa
tengahari entah dimana 'mood' nya berada.


Separuh pun tak mampu ku habiskan  waffle feveret' ku ini
Tetiba hilang selera. Mana kau pegi eh??

Ice Peach Tea pun separuh je aku habiskan.
Onion ring tu 2, 3 keping je aku makan.
Penat ke .. stress sebab banyak keja ke aku ni?
Tak pe lah. Sekali sekala diduga. Esok-esok ok la tu.


22 comments:

eliyaezlinalias said...

cian kc...mood swing yea......sabo okeh!

Peri PiA said...

k.chik,l love peach tea :D

cheer up ok

Miza Yusof said...

A&W:) sedapnyaaa.
dah lama tak pi makan.

Bunga said...

eh.. sy pun br je mkn waffle..tp hbs.. hihi

Fakhrul1409 said...

Nak2!!! huhuh...hurmmm...syedapnnyaaa..dh lmer xmkn tu.. :(

eelobor said...

dah lama la tak makan a&w nih. nak kena gi cari la ari minggu nih. best gak sesekali pekena

Ain :) said...

bestnye gi mkn A&W. heee

Ct Arina said...

bodigad xde kot. hihi^^

diana said...

karok la kakchik..
hilang tension..
heheheh

alinac lover said...

sama la kita kak~

tp waffle tu sedap x kak? xpernah coba lg ni

Cik Zaiey said...

waa, sdp2..

Mama Kembar 3 said...

aiyarkkk rugi laa kak chik tak abihkan waffle tuh... sedap tuuuu hehe

sarah-najwan said...

be cool KCE..
esok2 pasti hepi go lucky deh..

missrivebell mumun said...

a&w mana nie?
kalau tetibe tersampai a&w bukit tinggi roger2 jer.. nanti mumun bg diskaun kat kak chik.. eh.. hihi

Cempakamelati said...

Semoga KC gembira selalu...lupakanlah perkara yang tak mengembirakan tu dengan bererobik...lepas exercise mesti rasa lega.

sahromnasrudin said...

dah lama tak pekena A&W nie..maklumla, makin lama depa makin tenggelam kan

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak cik. alahaiii lama tak ziarah kan? fifi bru online lah:) rindu kak cik.. btw teliur makanan kat ats tuuu... yummy!

My Little Diary said...

alaaa... takder selera ke???
makan tak abis tu...
apsal tak ajak i ajer..
i bole tolong bedal kan makanan tu seme... hehehe

azzey said...

mmg kdg2 tetiba je kita hlg selera..hu3..

qemaishak said...

KC kalau badan letih ..selera hilang, tido je yang best hehe

AngahSayang2314 said...

sedapnyer kak lama tak pekena a&w

munna said...

sekali je pernah masuk kat sini.. tu pun zaman anak dara dulu...